The Partymachines

Andrew Dean Entertainment 2 pleasure your partyDance Classics, Motown Soul, Latin, House Nederpop en meer! Het repertoire is met zorg samengesteld en bestaat uit de grootste hits van de nationale en internationale artiesten. Op professionele wijze worden deze gepresenteerd en zijn per gelegenheid af te stemmen op het publiek.

The Soulmachine Andrew DeanSoulmachine: voor uw (bedrijfs)evenement, Dance Classics Party, Disco Party of bruiloft

Stap in deze machine en reis mee naar de tijd van de afrokapsels, glitterjacks, puntkragen en blokhakken. Wanneer u de Soulmachine inhuurt zult u zeker geen spijt krijgen. Tijdloze vette discostampers van niemand minder dan The Four Tops, The Trammps, Tavares, Barry White, Kool & The Gang en ga zo maar door!

.

The Funky Latinomachine Andrew DeanFunky Latinomachine: voor uw Caribbean-, Beachparty of ander soort tropisch Party

Met deze machine maken we een reis langs witte stranden, zon, zee, palmbomen en worden uw gasten overgoten met Zuid-Amerikaanse muziek. Diverse hits van bijvoorbeeld Trafassie, Ricky Martin, Juan Luiss Guerra, Enrique Iglesias en Bob Marley.

.

The Singmachine Andrew Dean

Zing- en dansmachine: voor uw Hollandse Avond “Zing met me mee Party”

Zing en dans mee op de tonen van de grootsten van Nederland, Wolter Kroes, Rene Froger, Marco Borsato, Gordon, Gerard Joling, Andre Hazes, Jan Smit en meer.

.

Dreammachine Andrew DeanDreammachine: voor uw (bedrijfs)evenement, Diner Party en/of huwelijksceremonie

Deze machine bevat mooie songs en rustige achtergrondmuziek. Uitermate geschikt tijdens het dineren of als inloop bij uw bedrijfsevenement. Zeer speciaal zijn de Love Songs als een “bijzonder extra” bij de huwelijksvoltrekking. Repertoire: Lou Rawls, Four Tops, Robbie Williams, Re-play, Marco Borsato, Rene Froger en Wolter Kroes.

.

The Partymachine Andrew DeanPartymachine XL: biedt u de mogelijkheid om naast het live gedeelte het entertainment te combineren met een drive-in

Bij deze variant word er een mix gemaakt van alle Partymachines. Bij de inloop verzorgt de DJ naar uw keuze bijvoorbeeld Lounge, Ballades of zwoele Latin Music. Naarmate de stemming stijgt, zal de muziek neigen naar dansvolume. Daarna zal Andrew Dean uw gasten verwelkomen, de show starten en ervoor zorgen dat er geen stiltes vallen. Voor een zeer betaalbare prijs is de Partymachine XL een ultieme aanrader voor een zeer compleet sfeervol programma.
.

Heeft u een keuze kunnen maken?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij van Andrew Dean Entertainment staan u graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken.

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn