Partners

Waar de persoonlijke aandacht is zoals je die mag verwachten

Two O Nine Menswear Rotterdam-KralingenWij zijn sterk in een kostuum- en kolbertcollectie met bijpassende shirts, jassen en pullovers; ook de jeanscollectie van Pierre Cardin is zeer uitgebreid.

De jonge modische man, maar ook de klassiekere man voelt zich bij ons op zijn gemak. En de aanstaande bruidegom kan zeker bij ons slagen.

Kom eens langs voor een deskundig advies in een ontspannen sfeer met een goed kopje Nespresso. (Oja, George Clooney is niet altijd in de winkel). Online oriënteren ka via www.two-o-nine-menswear.nl.

Oostzeedijk Beneden 209a, 3061 VT  Rotterdam, T (010) 433 41 34

Beesemer licht en geluid

Beesemer licht en geluidOntstaan als een logisch vervolg op De Disco Drive-in supersound van DJ Dennis Beesemer.

Beesemer stelden steeds zwaardere eisen aan de apparatuur waar hij in het weekend mee op pad ging en was steeds vaker ontevreden over de kwaliteit van de apparatuur die hij daarvoor inhuurden. Na enig rekenwerk werd besloten over te gaan tot aanschaf van de benodigde apparatuur en dit op dagen dat de Drive-in show niet geboekt werd te verhuren aan derden. Beesemer licht & geluid was geboren.

In het begin beschikte de jonge ondernemer over een paar leuke DJ sets met Technics SL-1200’2 en Dateq GPM-8 mixer. Voor de versterking werd gebruik gemaakt van een Bage-End set, bestaande uit 4 bassen, 4 mid-units en 2 hoogunits, en een lichtset. Met een aanhanger vol apparatuur en een boel goede moed werden de nodige feesttenten in de regio voorzien van een fijn stukje muziek.

Na verloop van tijd werden de losse verhuurklusjes steeds serieuzer van aard en kwam de verhouding tussen de Drive-in show en de verhuurklussen langzaam een beetje anders te liggen. Beesemer werd gevraagd voor presentaties, bedrijfsfeestjes en ook steeds vaker voor de versterking van bands. Er werd besloten tot een forse investering. De gebruikte geluidsset van supersound werd ingeruild voor een Electro-voice RX-set Voor de serieuze festivals of andere evenementen wordt gebruik gemaakt van X-array van E.V.

Licht werd uitgebreid met een aantal scans,movingheads en andere lichteffecten. Hoewel het bedrijf blijft groeien blijft continu de aandacht voor de individuele opdrachtgever, want volgens de filosofie van Beesemer staat elk evenement op zich en waardeert niemand eenheidsworst. Deze benadering blijkt zijn vruchten af te werpen. Klik hier voor meer informatie.

Donjonweg 33, 3233 AJ  Oostvoorne, T 0655 85 49 26

.

CT-AV Dé audiovisuele inrichters

CT-AV Dé audiovisuele inrichtersCT-AV is al meer dan 16 jaar dé professionele dienstverlener in audiovisuele communicatie. Wij bieden huur- en koopmogelijkheden voor professionele beeld-, geluid- en lichtproducten, passend in ieder budget en elke wens. Daarnaast kunt u bij CT-AV terecht voor adviezen en tips.

Verhuur en verkoop beeld, licht en geluid

Heeft u een congres, beurs, evenement, cursus of een andere gebeurtenis die audiovisuele ondersteuning vergt, dan bent u bij CT-AV aan het goede adres! Beamers, LED schermen, speakers, geluidssets, microfoons, videocamera’s en nog véél meer. Tevens kunt u bij CT-AV terecht voor party geluidssets om elk bedrijfsfeest of receptie te doen slagen.

Technische ondersteuning

Ons assortiment biedt nog meer voor complete beeld- en geluidsystemen, hiervoor is meer technische informatie nodig. Wij bieden u graag een vrijblijvende offerte aan. Uw wensen via (010) 438 58 59 kenbaar maken is genoeg voor CT-AV. Ook is het mogelijk om gedurende uw presentatie een technicus aanwezig te laten zijn voor extra support.

Bezoek ook eens onze website en ontdek de prijsvriendelijke huurprijzen op www.CT-AV.nl.

Hoefsmidstraat 44a, 3194 AA  Hoogvliet, T (010) 438 58 59

.

J.E.G. Entertainment

JEG EntertainmentVoor het organiseren van feesten, evenementen en festivals bent u bij ons aan het goede adres. Met of zonder locatie J.E.G. Entertainment verzorgt het allemaal.

Live Entertainment

Wij hebben een breed assortiment aan artiesten en bands. Onze artiesten en bands staan al jaren op het podium, en beschikken over ruime ervaring. Onze artiesten en bands maken dan ook van elk feest een spektakel. Voor elk genre de juiste artiest of band…

Frettenburg 13, 2994 CP  Barendrecht, T 0621 20 35 30

.

Bij “Ben in shape” bent u aan het juiste adres als het gaat om transformatie!

Ben in Shape for a better lifestyleMet mijn jaren lange ervaring in de (sport)revalidatie ,opgedaan in een praktijk voor fysiotherapie en mijn ervaring in het profvoetbal zowel veld als in de zaal sta ik garant voor 100% kwaliteit, professionaliteit, succes en resultaat.

Met mijn kennis op het gebied van topsport, kan ik u net dat stukje meer bieden als het gaat om arbeid en rust en op het gebied van de juiste voeding eventueel in combinatie met medisch verantwoorde en laboratorisch geteste supplementen.

Bij ons wordt er niet domweg getraind om alleen maar af te vallen of om spiermassa op te bouwen, maar er wordt ook rekening gehouden met waar het lichaam om vraagt tijdens de training. MOBILITEIT, FLEXIBILITEIT!! en een goed getrainde CORE. (Buik en lage rug regio).

Begin vandaag! Klik hier.

Godijn van Dormaalstraat 98, 3067 JJ  Rotterdam, T 0631 79 79 73 of 0639 23 97 39

.

Stichting SpijkKids Spijkenisse

Stichting SpijkKids SpijkenisseStichting SpijkKids organiseert activiteiten, i.s.m. diverse organisaties, voor kinderen uit de regio Spijkenisse. De Spooky Maaswijk Halloween Tour en de Dickens Kerstmarkt zijn enkele voorbeelden hiervan. Deze activiteiten en evenementen kunnen we tot op heden gratis aanbieden! Maar dit kan enkel en alleen door de (financiële) hulp van onze huidige sponsors.

Ons grootste evenement is de Spooky Maaswijk Halloween Tour. Voor meer informatie over de Halloween klik dan hier.

Postbus 256, 3200 AG  Spijkenisse, T 0622 25 09 56

.

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn