Biografie

Andrew Dean Entertainment 2 pleasure your party“The Partymachine” is het handelsmerk van Andrew Dean: één van de veel gevraagde zangers van Nederland.

De nummers die Andrew Dean ten gehore brengt worden met zorg geselecteerd zodat het entertainment volledig aansluit op uw wensen. Deze professionele en veelzijdige Party Entertainer brengt net dat extra’s om uw gasten op een aangename manier te plezieren. Zijn live-acts zijn breed inzetbaar en per blok of als compleet programma te reserveren.

The Partymachine Andrew DeanOpvallend

Altijd herkenbare hits van de grootste artiesten die deze aardbol en ver daarbuiten rijk is. Of het nou een klein of grootschalig evenement betreft, vanaf het moment dat Andrew Dean de microfoon in zijn handen krijgt gedrukt gaat “The Partymachine” aan en wint hij met gemak alle aandacht van uw gasten.

.
.

The Partymachine Andrew DeanNationaal of internationaal, openbaar of besloten, bombastisch of intiem

Uw gasten zullen na deze ervaring nog lang napraten over uw feest. Met zijn brede glimlach vertelt Andrew; “Het is de bedoeling dat de gasten met het idee naar huis gaan dat zij een bijzondere avond hebben beleefd en dat voort zeggen. Mijn optredens worden afgewisseld met zeer korte soms komische interactieve stukjes met het publiek. Dat wil zeggen dat er tussen de nummers door geen stiltes vallen. Tegenwoordig is het belangrijk dat de gasten meekrijgen dat er niet alleen gezongen wordt, maar dat zij ook echt geëntertaind worden. Gedurende de jaren heb ik als leadzanger van diverse bands op diverse podia gestaan. Sinds een aantal jaren ben ik als solo artiest een graag geziene gast en met de vernieuwde “Partymachine shows” zal ik u en uw gasten versteld doen staan.”

We staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken via ons contactformulier of +31 (0) 181 775 243 en +31 (0) 654 936 257.

Delen via: Twitter | Facebook | eMail | LinkedIn